Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Te mit tennél ha...?

2011.11.13

Bettina és Hanna már  első óta Legjobb Barátok. Most kezdődik el nekik a Kamasz kor. Ugyan abba a fiúba szerelmeesek, ezért sokszor összevesznek, mert Hanna mindig a sráccal van. Bettina kibeszéli a többiekkel, és Dóri (aki szintén a kibeszélő csapatban volt) bármennyire ellenkezett mindennel, úgy döntöttek, hogy olyan pletykákat terjesztenek Hannáról, amik nem igazak. Ez viszont kudarcba fulladt, mert következő nap megint barátok lettek. Hanna viszont megtudta előző napi tervét, így megint összeesztek. Ez folyamatosan így ment. Összevesztek - kibékültek, összevesztek - kibékültek. Bettit már nagyon zavarta, hogy mindig ez megy. Nem tudta mit tegyen.
Ti mit tennétek Bettina helyében?

 


Bella és Kitti utálják egymást. Ha öt méterre vannak már egymáshoz, veszekedés lesz. Panna mind a kettőjüknek a barátja. Bella is, és Kitti is elmondja, hogy "jaj, ő ezt csinálta, és olyan igazságtalan, meg dilis, meg ez meg az meg amaz", Panna meg nem tud dönteni. Mit tennél Panna helyében?Nagyon rég óta ismered a legjobb barátnőd, de most jött egy új lány, aki egy talpnyaló, és puncsol a barátnődnek. Már nem is vagytok legjobb barátnők az miatt az új lány miatt. mit tennél?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Panna helyébe

(Fló, 2011.11.20 15:26)

Én Panna helyébe azt mondanám h Nem vagy a barátotok addig amig nem békültök ki!!!

Re: Panna helyébe

(Szerkesztő, 2012.01.22 20:22)

:)

Na???????

(Szerkesztő, 2011.11.19 12:35)

Na, más????

-

(rikaa, 2011.11.13 18:11)

Azzal, ha valakiről hazugságokat terjesztenek csak magukat járatják le, mindig kiderül úgyis az igazság. A fiú el tudja dönteni, hogy melyik lánnyal van szívesebben.
Én Betti helyében nem foglalkoznék a fiúval, hiszen a több éves barátságot nem akarnám veszélyeztetni egy srác miatt!

Re: -

(Szerkesztő, 2011.11.18 17:09)

Hát ja! :)